🔔 GRATIS VERZENDING & ACHTERAF BETALEN MET KLARNA!

Over Ons

Wat is Soccer Art?

Soccer-art.nl is een uniek concept met een groot assortiment zelfgemaakte schilderijen van voetbalclubs uit Nederland en Europa. Alles wordt op Nederlandse bodem geproduceerd. Dit zorgt voor makkelijk en vertrouwd contact, en zeer snelle levertijden. Onze prints zijn erg divers. Van kinderen tot fervente voetbalfanaten, aan iedereen is gedacht. Wij van Soccer-art.nl zijn ervan overtuigd dat schilderijen het middel zijn om jezelf nog beter uit te drukken. Combineer dit met je favoriete voetbalclub en creëer een fantastische connectie.

Onze focus ligt op een premium kunstwerk van zeer hoge kwaliteit en een geweldige klantenservice. We zijn erg gepassioneerd en geloven dat wanddecoratie veel meer is dan wat er aan de oppervlakte komt, het is iets wat je inspireert en waar je jezelf in herkent. Deze prachtige voetbal schilderijen zijn exclusief bij ons verkrijgbaar.

Waarom kiezen voor Soccer Art?

  • Onze muurcirkels zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit
  • Soccer Art heeft een unieke collectie muurcirkels die nergens anders verkrijgbaar zijn.
  • Je Dibond muurcirkel kun je bij ons op talloze manieren betalen
  • Wij bieden excellente klantenservice


Vragen?

Komt u er zelf niet helemaal uit of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens of het contactformulier op onze website. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Wij denken graag met u mee.

Soccer-art.nl
info@soccer-art.nl
Leeuwarden

KvK: 60586834
BTW: NL002308780B05