🔔 GRATIS VERZENDING & ACHTERAF BETALEN MET KLARNA!

Materialen

Verschil Alu-Dibond & Alu-Dibond Butler Finish:

Bij Alu-Dibond (Aluminium) worden de witte delen op de foto gewoon zo geprint zoals deze te zien zijn op de foto. 

Bij Alu-Dibond met Butler Finish (geborsteld Aluminium) worden de witte delen in jouw foto niet mee geprint. De witte delen in je foto worden vervangen door de zilvergrijze kleur van het Aluminium. Dit zorgt voor een zeer luxe, industriële look.

Alu-Dibond


Wanneer aluminium en polyethyleen samenwerken, ontstaat een prachtig materiaal: Dibond. Hiermee wordt de mooiste wanddecoratie gemaakt. Dibond platen zijn lichte platen die zijn opgebouwd uit 3 lagen. De buitenste lagen zijn vervaardigd van 0,3 mm dik aluminium en de kern is gemaakt van zwart kunststof. Dit garandeert maximale stevigheid voor uw muurcirkel en al sinds jaren wordt dit met de beste resultaten gebruikt. Dankzij de minimale dikte is het materiaal licht van gewicht. Zo kun jij als liefhebber van wanddecoratie je muurcirkel ook in grote formaten veilig en zonder problemen aan de muur hangen. Bovendien kun je het eenvoudig schoonmaken met een microvezeldoekje.

Alu-Dibond (Butler Finish) het luxe materiaal

Dibond® Butler Finish is een sandwichpaneel met een toplaag van stijlvol geborsteld Aluminium en is 3 millimeter dik. Het bestaat uit twee lagen Aluminium met een harde, zwarte kunststof kern.

Bij geborsteld Aluminium zie je de textuur van Aluminium duidelijk door je foto heen. Zo ontstaat dus de vertrouwde Aluminium uitstraling. Bij een geborstelde Aluminiumplaat worden de witte delen in jouw foto niet mee geprint. De witte delen in je foto worden vervangen door de zilvergrijze kleur van het Aluminium. Dit geeft je foto een matte finish, ook wel butler finish genoemd, en zorgt voor een unieke, industriële look!

Jouw foto op geborsteld Aluminium is dankzij zijn lage gewicht ideaal te monteren aan gevels en vlakke wanden. Dit doe je eenvoudig met ons GRATIS meegeleverde blinde ophangsysteem. De ophangplaat bevestig je aan de achterkant van het frame. Hiermee hangt jouw frame altijd recht aan de muur.

Waarom bestel ik mijn Dibond muurcirkel bij Soccer Art?

Muurcirkels zijn trendy en daarom zie je veel aanbieders op de markt. Bij Soccer Art worden alleen unieke muurcirkels verkocht, deze zijn door ons ontworpen en dus nergens anders verkrijgbaar. We geloven erin dat kwaliteit voorop staat. Dat is ook de reden dat wij alleen muurcirkels leveren op Dibond en niet printen op Forex, Canvas, Karton of andere materialen.

Andere aanbieders bieden veel goedkoper materiaal aan waarbij je geen premium museumkwaliteit muurcirkel aan je muur zal hebben.