🔔 GRATIS VERZENDING & ACHTERAF BETALEN MET KLARNA!

Garantie & Retourneren

Garantie:

De garantieperiode die wij geven op onze artikelen bedraagt 2 maanden.

Gegronde klacht

Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

– Onredelijk gebruik
– Gebruik voor commerciële doeleinden
– Gevolg door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik
– Onjuiste opslag
– Door professioneel gebruik

Ongegrond

Indien een klacht ongegrond is, brengen wij 15% retourneringskosten in rekening. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Artikel Beschadigd

– Wanneer een artikel is beschadigd, proberen wij dit altijd binnen 1 week op te lossen. Stuur een e-mail naar info@soccer-art.nl met hierin duidelijke foto's zodat wij het probleem zo goed mogelijk kunnen beoordelen.
– Wanneer u het product retourneert of omruilt voor een nieuw product, dient dit in de originele verpakking geretourneerd te worden, als de originele verpakking niet meer aanwezig is ontvangt u geen nieuw product en worden er geen kosten vergoed.

Artikel Retourneren:

Voor onze handelsartikelen geldt dat je deze binnen 14 dagen na ontvangst kunt retourneren, mits wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

– Het artikel is onbeschadigd
– Het artikel is compleet
– Het artikel zit in de originele verpakking en is ongebruikt.

Als je een artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneert én je hebt voldaan aan de voorwaarden voor retourzendingen, dan krijgt u het aankoopbedrag van het betreffende artikel teruggestort binnen 14 dagen nadat we de retourzending hebben ontvangen. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Let op: gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden omdat deze gepersonaliseerd zijn en hierom dus niet opnieuw verkocht kunnen worden aan andere consumenten.