🔔 GRATIS VERZENDING & ACHTERAF BETALEN MET KLARNA!

Algemene voorwaarden test

Voorbehoud:

– Prijzen, maten, afmetingen, en overige artikelinformatie is onder voorbehoud van vergissingen, zet- en drukfouten.
– Kleuren op de afbeeldingen kunnen mogelijk afwijken van het daadwerkelijke artikel.
– Wanneer een artikel tijdelijk is uitverkocht, wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld en zal Soccer-art.nl alles in het werk stellen zo spoedig mogelijk te leveren. Mocht Soccer-art.nl door overmacht niet kunnen leveren dan komt uw bestelling te vervallen.

Prijzen en Verzendkosten:

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Betaling:

Het is mogelijk om te betalen middels iDEAL (NL) of Bancontact (BE).
Bij betalingen via iDEAL of Bancontact wordt het factuurbedrag direct van de koper zijn/haar bankrekening afgeschreven.
Dit bedrag zal direct op de bankrekening van Soccer-art.nl worden bijgeschreven.
Zodra de betaling is ontvangen zal de order in verwerking gaan. Alle orders waarvan de betalingssessie tussentijds wordt afgebroken zullen niet in behandeling worden genomen.

Levering en Montage:

– Alle Artikelen worden verstuurd via PostNL of Onbezorgd.
– De internetafnemer draagt zelf zorg voor het plaatsen van de aangeschafte artikelen. Onze artikelen worden verkocht zoals ze te zien zijn op de product afbeeldingen, deze worden dus kant en klaar afgeleverd.
– Alle artikelen kun je ophangen met ons gratis ophangsysteem. Het onzichtbare ophangsysteem bevestig je aan de achterkant van het frame. Hiermee hangt het frame altijd recht aan de muur.

Levertijden:

Op alle artikelen van Soccer-art.nl geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld = binnen 4 werkdagen in huis.

Garantie:

De garantieperiode die wij geven op onze artikelen bedraagt 2 maanden.

Gegronde klacht

Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

– Onredelijk gebruik
– Gebruik voor commerciële doeleinden
– Gevolg door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik
– Onjuiste opslag
– Door professioneel gebruik

Ongegrond

Indien een klacht ongegrond is, brengen wij 15% retourneringskosten in rekening. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Canvas wordt gespannen naar de klant opgestuurd, maar soms kan het gebeuren dat het doek na een paar jaar iets van zijn stevigheid verliest. Hierdoor hangt het doek niet meer netjes en ziet het er niet meer strakgetrokken uit zoals het hoort.

Het slap hangen van het canvasdoek kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld door temperatuurverschillen in de kamer.

Om het slap hangen te voorkomen worden er vier spietjes meegeleverd welke u kunt plaatsen in de zijkanten (achterkant) van het doek zodat u dit zelf kunt aanspannen wanneer dit nodig is. De spietjes kunnen voorzichtig met een hamer worden aangetikt totdat uw canvas weer strak gespannen is. Op deze manier hangt het doek weer strakgespannen aan de muur!

Artikel Beschadigd

– Wanneer een artikel is beschadigd, proberen wij dit altijd binnen 1 week op te lossen. Stuur een e-mail naar info@soccer-art.nl met hierin duidelijke foto's zodat wij het probleem zo goed mogelijk kunnen beoordelen.
– Wanneer u het product retourneert of omruilt voor een nieuw product, dient dit in de originele verpakking geretourneerd te worden, als de originele verpakking niet meer aanwezig is ontvangt u geen nieuw product en worden er geen kosten vergoed.

Artikel Retourneren:

Voor onze handelsartikelen geldt dat je deze binnen 14 dagen na ontvangst kunt retourneren, mits wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

– Het artikel is onbeschadigd
– Het artikel is compleet
– Het artikel zit in de originele verpakking en is ongebruikt.

Als je een artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneert én je hebt voldaan aan de voorwaarden voor retourzendingen, dan krijgt u het aankoopbedrag van het betreffende artikel teruggestort. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.